Language
Maritime logistics

Eurajoen satama - EcoPorts Finland Oy

Eurajoen yksityinen satama erottuu monin tavoin edukseen muista Suomen satamista, samalla myös asiakkaan eduksi. Eurajoen satama on tehokas, joustava ja edullinen tuonti- ja vientisatama.

Tehokas

Eurajoelle on hyvät ruuhkattomat liikenneyhteydet. Väylä ulos Pohjanlahdelle ja Itämerelle on myös nopea. Neljä merimailia kuuden metrin syvyistä väylää ja laiva on jo avomerellä. Uuden älyväylän ansiosta väylä on käytettävissä myös pimeään aikaan.
Yksityisessä satamassa toimintaa ei hidasta byrokratia. Tarvittaessa illat ja viikonloput ovat tehokasta työaikaa. Ja mitä nopeammin lastin käsittely sujuu, sitä enemmän säästät kustannuksissa.

Joustava

Eurajoella saat satamapalvelut yhdellä puhelinsoitolla. Kaiken pakettina kuljetuksesta varastointiin, huolinnasta laivanselvitykseen ja ahtaukseen – tai osina omien tarpeiden mukaan. Bulk-tuotteiden käsittelyyn sopiva kalusto on tehokas.

Edullinen

Eurajoella tiedät etukäteen, mitä satamapalveluista maksat. Ja kustannusarvioissa pysytään, vaikka työajoissa joustetaankin. Tavaramaksut ovat edullisia kunnallisiin satamiin nähden. Myös satamamaksut aluksille ovat hyvin kohtuullisia.